Arròs amb llet

Ingredients
  • 1 l de llet
  • 250 g d'arròs
  • 100 g de sucre
  • 1 llimona
  • Canyella en pols
  • Canyella en branca
Preparació

Posem un cassó al foc amb abundant aigua i quan comenci a bullir tirarem l'arròs. Ho deixem 10 minuts i apaguem el foc.

En un altre cassó posem a foc lent la llet i el sucre donant-li voltes perquè es dissolgui. Quan la llet comenci a bullir, hi afegim l'arròs escorregut, el sucre, la canyella en branca i la pell de llimona tallada finament. Ho deixem bullir a foc lent durant 15 minuts després dels quals ho abocarem a una font plana i ho espolvorejarem amb la canyella mòlta.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Arròs
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    50 minuts
  • Temps total
    60 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Canyella