Ingredients
- 1 llagosta de 1,5 kg
- 400 g d'arròs
- 2 cebes mitjanes
- 1 tomàquet madur
- Oli d'oliva
- 3 grans d'all
- 1 pebrot vermell
- 1 copa de vi blanc
- 1,5 l de brou de marisc
- Assaonador llorer i pebre vermell
- Pebre blanc
- Sal fumada
Preparació
Posem una paella al foc amb oli d'oliva i quan estigui calent, tirem la ceba, el pebrot i l'all, molt picats i els daurem, seguidament del tomàquet pelat i ho ofeguem amb l'acompanyament anterior.
Quan el daurat de ceba, all i pebrot s'hagi barrejat amb el tomàquet, afegim el vi. Seguidament incorporem la llagosta, que haurem prèviament tallat en viu a la meitat, en sentit longitudinal.
Immediatament afegim l'arròs i deixem ofegar uns cinc minuts en companyia de la resta dels ingredients.
Finalment, reguem amb el caldo de marisc, assaonem amb llorer i pebre vermell, un polsim de pebre blanc i la sal. Deixem coure durant quinze minuts, rectifiquem de sal i retirem del foc, deixant-lo reposar durant cinc minuts més. El servirem molt calent.
-
Tipus de receptaPlat principal