Arròs amb llagosta a la murciana

Ingredients
  • 1 llagosta de 1,5 kg
  • 400 g d'arròs
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 tomàquet madur
  • Oli d'oliva
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot vermell
  • 1 copa de vi blanc
  • 1,5 l de brou de marisc
  • Assaonador llorer i pebre vermell
  • Pebre blanc
  • Sal fumada
Preparació

Posem una paella al foc amb oli d'oliva i quan estigui calent, tirem la ceba, el pebrot i l'all, molt picats i els daurem, seguidament del tomàquet pelat i ho ofeguem amb l'acompanyament anterior.

Quan el daurat de ceba, all i pebrot s'hagi barrejat amb el tomàquet, afegim el vi. Seguidament incorporem la llagosta, que haurem prèviament tallat en viu a la meitat, en sentit longitudinal.

Immediatament afegim l'arròs i deixem ofegar uns cinc minuts en companyia de la resta dels ingredients.

Finalment, reguem amb el caldo de marisc, assaonem amb llorer i pebre vermell, un polsim de pebre blanc i la sal. Deixem coure durant quinze minuts, rectifiquem de sal i retirem del foc, deixant-lo reposar durant cinc minuts més. El servirem molt calent.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Arròs
    Peix i marisc
Average: 3.8 (4 votes)

Productes relacionats

Llorer i pebre vermell

Pebre blanc

Sal fumada