Amanida multicolor

Ingredients
  • 50 g de blat de moro dolç
  • 1 cogombre
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba vermella
  • 1 pastanaga
  • Oli d'oliva
  • Orenga
  • Vinagre
  • Sal
Preparació

Escorrem el blat de moro i el col·loquem en un recipient. Reservem.

Pelem la pastanaga, el cogombre i la ceba i ho tallem tot a trossets (al gust) i els afegim al recipient amb els grans de blat de moro dolç. Alhora rentem bé el tomàquet, li traiem la pell (això és opcional) i el tallem en diversos trossos. El afegim també al recipient.

A part prepararem la vinagreta barrejant l'oli d'oliva verge, el vinagre balsàmic, l'orenga, la sal i el pebre negre. Remenem bé l'amaniment, l'afegim a l'amanida prèviament preparada i llest per menjar.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Ensalades
    Vegana
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    20 minuts
Average: 3 (6 votes)

Productes relacionats

Sal marina amb fines herbes