Ingredients
- 50 g de blat de moro dolç
- 1 cogombre
- 1 tomàquet
- 1 ceba vermella
- 1 pastanaga
- Oli d'oliva
- Orenga
- Vinagre
- Sal
Preparació
Escorrem el blat de moro i el col·loquem en un recipient. Reservem.
Pelem la pastanaga, el cogombre i la ceba i ho tallem tot a trossets (al gust) i els afegim al recipient amb els grans de blat de moro dolç. Alhora rentem bé el tomàquet, li traiem la pell (això és opcional) i el tallem en diversos trossos. El afegim també al recipient.
A part prepararem la vinagreta barrejant l'oli d'oliva verge, el vinagre balsàmic, l'orenga, la sal i el pebre negre. Remenem bé l'amaniment, l'afegim a l'amanida prèviament preparada i llest per menjar.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total20 minuts