Ingredients
- 1 llauna de gambes a l'allet
- 1 llauna de calamars amb oli d'oliva
- 1 llauna de musclos amb escabetx
- 1 llauna de pop amb oli d'oliva
- 1 tomàquet
- 1 ceba vermella
- 1 pebrot groc
- 1 caiena
- 1 cullerada de fines herbes
- Oli d'oliva
Preparació
En un recipient barregem els calamars, el pop i els musclos prèviament escorreguts, amb el tomàquet, la ceba i el pebrot tallat a trossos. Seguidament li afegim la caiena tallada a rodanxes petites. Assaonem amb sal i fines herbes i finalment afegim les gambes a l'allet juntament amb la seva salsa. Remenem tot bé i si ens falta amaniment podem afegir una mica d'oli d'oliva.
Reservar a la nevera uns 30 minuts per servir ben fred.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total30 minuts