Amanida del mar

Ingredients
  • 1 llauna de gambes a l'allet
  • 1 llauna de calamars amb oli d'oliva
  • 1 llauna de musclos amb escabetx
  • 1 llauna de pop amb oli d'oliva
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba vermella
  • 1 pebrot groc
  • 1 caiena
  • 1 cullerada de fines herbes
  • Oli d'oliva
Preparació

En un recipient barregem els calamars, el pop i els musclos prèviament escorreguts, amb el tomàquet, la ceba i el pebrot tallat a trossos. Seguidament li afegim la caiena tallada a rodanxes petites. Assaonem amb sal i fines herbes i finalment afegim les gambes a l'allet juntament amb la seva salsa. Remenem tot bé i si ens falta amaniment podem afegir una mica d'oli d'oliva.

Reservar a la nevera uns 30 minuts per servir ben fred.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (3 votes)

Productes relacionats

Calamars

Fines herbes

Potón del pacífic