La nostra amanida de salmó a el toc tailandès és perfecta per convertir un sopar en una ocasió especial o per acompanyar els teus plats principals.
Ingredients
- Sabor Tailandia assaonador
- Salmón al natural (3 llaunes)
- Enciam
- Rabanitos
- Cogombre
- Ceba escalunya
- Pebre
- Julibert (1 cullerada)
- Coriandre
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
Si hi ha un lloc en el món que et sorprèn amb els seus aromes és Tailàndia. Quan preparis aquesta recepta, es despertaran els teus sentits com si haguessis viatjat fins a fins a aquest exòtic lloc.
¡Oïda xef!
El protagonista de la nostra amanida? El nostre salmó envasat a l'natural, sense pell ni espines, a punt per al seu consum. Un autèntic producte ric en Omega-3 i alt contingut de proteïnes, que no pot faltar a la teva dieta.
Preparació d'amanida de salmó:
- Rentem els vegetals de la nostra recepta i trossegem tot molt fi.
- Amanim aquests vegetals amb oli i sal.
- Obrim la nostra llauna de salmó i el esmicolem.
- Ho barregem tot en un bol.
- Afegim el coriandre, el pebre i el julivert, a l'gust.
- I finalment, assaonem amb el nostre molinet gust Thailandia.
Als teus convidats els agradarà tant el toc oriental que et demanaran el molinet així que aquí va una idea: millor tenir-lo a la taula! amb aquesta recepta, oi que ja no són avorrides les amanides?
-
CantitatsPer 4 persones
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaTailandesa
-
Temps de preparació20 minuts
-
Temps total20 minuts