Amanida de peres i nous

Ingredients
  • 50 g de brots d'enciam vermell
  • 50 g de brots d'enciam verd
  • 150 g de formatge rocafort
  • 2 peres madures
  • 100 g de nous pelades
  • 1 llimona
  • Comí
  • Cebollí
  • Pebre negre
  • vinagre balsàmic
  • Oli d'oliva
  • Sal​​​​​​
Preparació

Rentem i assequem l'enciam. Seguidament pelem les peres a làmines i les amanim amb suc de llimona. Tallarem el formatge rocafort a daus, mentre picarem la meitat de les nous. De mentre farem una vinagreta amb oli, vinagre balsàmic, nous picades, sal, pebre i el comí en pols.

En una font col·locarem les fulles d'enciam, les peres laminades i els formatges. Finalment la amanirem en el moment de servir i la decorarem amb nous, llavors de comí i cebollí.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    20 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Pebre negre

Sal marina amb llimona