Ingredients
- 300 g de gambes
- 200 g de papaia
- 100 g de mongetes verdes
- 30 g de cacauets
- 2 bitxos
- 1 gra d'all
- 1 llima
- Salsa de soja
- Sucre morè
Preparació
Pelem i coem a la planxa les gambes. Reservem.
Torrem els cacauets, a foc lent, en una paella sense greix. Reservem.
En un bol barregem el suc de llima, dues cullerades de salsa de soja i dues cullerades de sucre morè, batent amb unes varetes fins dissoldre el sucre i lligar la salsa. Incorporem els bitxos sense llavors i picats molt fins, els cacauets i el gra d'all (tots dos molt picats), i barregem. Tallem les papaies a làmines i les disposem juntament amb tot l'anterior en un bol per amanides. Afegim les mongetes verdes (netes i tallades en diagonal, en tires molt fines) i remenem bé perquè la salsa arribi a totes les verdures. Se serveix molt fresca.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total45 minuts