Tulipes de mató i fruita

Ingredients
  • 5 fulles de gelatina
  • 50 ml d'aigua
  • 40 g de sucre
  • 150 g de mató
  • 250 g de Mango en almívar
  • Nata muntada
  • 8 raïm
  • Menta fresca

Per a les tulipes:

  • 1/2 clara d'ou
  • 30 g de sucre glacé
  • 12 g de mantega tova
  • 25 g de farina
Preparació

En un bol deixarem en remull les fulles de gelatina en aigua freda. Un cop toves, les disposarem en una cassola amb els 50 ml d'aigua i el sucre. La portem al foc i remenem fins que es dissolgui tot i retirem. Més tard barrejarem en un bol aquest preparat amb el mató i el mango prèviament triturat i ho batem fins que quedi homogeni i reservem la barreja a la nevera.

Per a les tulipes, barrejarem tots els ingredients en un bol fins a aconseguir una pasta. Omplim uns motlles i s'enfornen uns set minuts a 180ºC fins que es daurin i els retirarem amb cura. Aboquem una mica del batut de mató i mango en el fons de les tulipes, les cobrim amb nata muntada i li posem uns raïms i unes fulles de menta fresca per decorar la tulipa.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Per l'estiu
    Dolç
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats