Ingredients
- 5 fulles de gelatina
- 50 ml d'aigua
- 40 g de sucre
- 150 g de mató
- 250 g de Mango en almívar
- Nata muntada
- 8 raïm
- Menta fresca
Per a les tulipes:
- 1/2 clara d'ou
- 30 g de sucre glacé
- 12 g de mantega tova
- 25 g de farina
Preparació
En un bol deixarem en remull les fulles de gelatina en aigua freda. Un cop toves, les disposarem en una cassola amb els 50 ml d'aigua i el sucre. La portem al foc i remenem fins que es dissolgui tot i retirem. Més tard barrejarem en un bol aquest preparat amb el mató i el mango prèviament triturat i ho batem fins que quedi homogeni i reservem la barreja a la nevera.
Per a les tulipes, barrejarem tots els ingredients en un bol fins a aconseguir una pasta. Omplim uns motlles i s'enfornen uns set minuts a 180ºC fins que es daurin i els retirarem amb cura. Aboquem una mica del batut de mató i mango en el fons de les tulipes, les cobrim amb nata muntada i li posem uns raïms i unes fulles de menta fresca per decorar la tulipa.
-
Tipus de receptaPostre
-
Temps total45 minuts