Truita especiada de patates

Ingredients
  • 6 ous
  • 5 patates
  • 1 ceba picada finament
  • Assaonador Hispània
  • Oli d'oliva
Preparació

En un paella posem una mica d'oli d'oliva i les patates pelades i tallades a rodanxes. Les deixem fregir fins que es daurin. Un cop estiguin ben daurades, baixem el foc, retirem part de l'oli sobrant i en un bol a part batem els 6 ous juntament amb la ceba picada i un pessic de condiment gust Hispània. Quan tinguem una barreja homogènia l'aboquem a la paella juntament amb les patates.

Després, agafem un plat i es col·loca dalt de la paella per donar-li la volta, i ho deixem daurar per l'altre costat aproximadament uns 5 minuts. Servir freda o calenta, segons gust.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Saludable
    Vegetariana
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sabor Hispania