Steak Tartar

Ingredients
  • 150 g de carn de vedella magra
  • 1 rovell d'ou
  • Mostassa de dijon
  • Salsa tabasco
  • Tàperes
  • Pebre blanc
  • Pebre verd
  • Ceba vermella
  • Cibulet
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

Piquem finament la carn amb ganivet i anem amanint-la al gust, amb una cullerada de mostassa de Dijon, unes gotetes de tabasco, un grapadet de tàperes picades, uns grans de pebre verd, cebollí picat i ceba (preferiblement vermella) picada. Barregem bé i comprovem el punt d'amaniment. Rectifiquem amb l'ingredient desitjat. Afegim el rovell de l'ou juntament amb una mica de pebre blanc i ho barregem de nou.

Deixem reposar el nostre steak tartar uns 10-15 minuts abans de servir perquè quedi ben macerada la carn. Es serveix fred.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Carn
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Pebre blanc

Sal fumada