La preparació d'aquesta salsa és molt simple, només necessitarem 5 ingredients per gaudir d'una deliciosa salsa que acompanya molt bé a les carns.
Ingredients
- Mantega (3 cullerades)
- Farina de blat (3 cullerades)
- Llet (1 tassa)
- Sal Pebre mòlt
Preparació
- Agafem una paella i desfem la mantega.
- Quan estigui fosa, hi afegim farina i no deixem de remenar durant 2 minuts fins que es formi una massa no molt espessa.
- Anem afegint la llet a poc a poc sense deixar de remenar. És important no afegir més llet fins que l'anterior no estigui ben incorporada a la barreja, d'aquesta manera evitarem que es formin grumolls.
- Deixem que es deixi cuinar 3 minuts més a foc lent i sense deixar de remenar.
- Si la salsa ha quedat molt espessa, afegiu una culleradeta més de llet i es repeteix el pas anterior.
- Quan la salsa tingui la textura que desitgem, afegim la sal i el pebre blanc al seu gust.
- Remenem i ho retirem de la paella.
- Acompanyem aquesta salsa a per la carn i a gaudir.
-
Cantitats2
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaMediterrània
-
Temps de preparació5 minuts
-
Temps de cuinat5 minuts
-
Temps total10 minuts