Rotllets de gall dindi

Ingredients
  • 2 cuixes de gall dindi
  • 1 got de conyac
  • 150 g de bacó, en rodanxes
  • 30 g de mantega
  • 125 cc de nata líquida
  • 1 taronja
  • 10 g de pebre verd deshidratat
  • 1 mica de sal
Preparació

Retirem la pell de les cuixes i les assaonem amb el pebre i la sal. Les emboliquem amb els talls de bacó, subjectant-les amb uns escuradents.

Untem una safata de forn amb la mantega i les rostim, a 220 ºC, amb una mica d'aigua, els grans de pebre verd, les rodanxes de taronja i el conyac, regant de tant en tant amb el seu propi suc i afegint més aigua si fos necessari durant la seva cocció perquè quan estiguin ja tendres quedi una mica del seu brou.

Un cop fetes les cuixes, es disposen en una font per servir.

Es cola la salsa de la cocció de les cuixes, reservant les taronges, i es barreja molt bé amb la nata. Amb aquesta salsa reguem el plat i posem les taronges com a decoració.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Pebre verd

Sal marina gruixuda