- 1 pollastre trossejat
- 6-12 tasses d'oli
Salmorra
- 4 tasses d'aigua freda
- 2 cullerades de sal
Cobertura
- 2 tasses de farina
- 1 cullerada de sal
- 1 culleradeta de glutamat monosòdic
- Condiment gust Marroc
Traiem tot el greix i pell excessiva dels trossos de pollastre. Combinem els ingredients de la salmorra i remenem perquè es dissolgui tot. Li afegim el pollastre i ho deixem reposar 20 minuts.
Combinem els ingredients de la cobertura seca en un bol i ho barregem bé.
Quan hagin passat els 20 minuts, escalfem la fregidora. Tirem la salmorra, agafem cada tros de pollastre, l'arrebossem amb la cobertura i el col·loquem en una safata per forn. Quan totes les peces han estat recobertes, tirem cada peça de pollastre a l'aigua, i després de nou a la cobertura, d'un en un. Aquest cop rodarem els trossos de pollastre sobre la cobertura, i apretarem perquè vagi agafant més cobertura. Així el pollastre estarà súper cruixent. Tornem a posar el pollastre a la safata.
Ho deixarem reposar 5 minuts perquè la cobertura s'enganxi bé.
Mentre, escalfem el forn a 100ºC i tirem els trossos de pollastre a la fregidora, 3-4 trossos cada vegada, uns 12-15 minuts fins que estiguin ben fets. Donarem la volta a mitja cocció perquè es cuinin a banda i banda. Posem els trossos de pollastre sobre una reixeta o trossos de paper de cuina perquè es tregui l'excés d'oli. Els deixem uns 5 minuts perquè es tregui bé l'oli. Els disposem en el forn per mantenir-los calents mentre es fan els altres trossos a la fregidora.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts