Ingredients
- 1 kg de filets de pollastre
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 3 fulles de llima
- 1 ceba
- 4 tomàquets
- 1 llauna de llet de coco
- Brou de pollastre
- Oli d'oliva
- Curry
- Bitxo
- Pebre negre
- Sal
Preparació
En una paella sofregirem la ceba fins que es posi transparent, reservem a un costat.
Afegim a la paella el pollastre (tallat a trossets petits) i el cuinem fins que estigui daurat.
Seguidament barregem els pebrots, el bitxo, els tomàquets, herba de llimona, fulles de llimona (prèviament tallades) amb el pollastre i li afegim la ceba i dues cullerades de curri. Barregem lentament.
A continuació hi afegim la llet de coco i una culleradeta de brou de pollastre. Portem tota la barreja a ebullició i mes tard ho deixem cuinant a foc lent durant una hora. Si cal liquar una mica mes la salsa, afegirem més brou de pollastre.
Servirem el plat acompanyat amb arròs basmati.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts