Pollastre al curri

Ingredients
  • 1 kg de filets de pollastre
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 3 fulles de llima
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets
  • 1 llauna de llet de coco
  • Brou de pollastre
  • Oli d'oliva
  • Curry
  • Bitxo
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

En una paella sofregirem la ceba fins que es posi transparent, reservem a un costat.

Afegim a la paella el pollastre (tallat a trossets petits) i el cuinem fins que estigui daurat.

Seguidament barregem els pebrots, el bitxo, els tomàquets, herba de llimona, fulles de llimona (prèviament tallades) amb el pollastre i li afegim la ceba i dues cullerades de curri. Barregem lentament.

A continuació hi afegim la llet de coco i una culleradeta de brou de pollastre. Portem tota la barreja a ebullició i mes tard ho deixem cuinant a foc lent durant una hora. Si cal liquar una mica mes la salsa, afegirem més brou de pollastre.

Servirem el plat acompanyat amb arròs basmati.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sal marina amb caiena