Ingredients
- 1kg de carn de xai
- 3 tomàquets
- 1 cullerada gran de salsa de tomàquet
- 2 llimones
- 1 ceba
- Assaonador Pinxos
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
Tallem la carn a trossos petits per aconseguir un adob millor i també piquem la ceba. En un recipient gran barregem la carn, la ceba picada, el suc de dues llimones i 2 cullerades de l'assaonador per pinxos.
Tapem el bol amb film de cuina i deixem reposar la barreja durant una hora a la nevera.
Seguidament posem els trossos de carn, el tomàquet i el pebrot verd (prèviament tallats) en les broquetes. Rostim a la brasa o a la planxa movent els pinxos de tant en tant fins que la carn estigui totalment cuita i comenci a daurar-se.
Abans de servir, salpebrem al gust i assaonem una mica més els pinxos amb l'assaonador de pinxos per potenciar el sabor.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts