Paninis de tonyina

Els paninis són unes barretes de pa farcides, en aquest cas us anem a ensenyar a preparar uns paninis de tonyina que estan deliciosos!
Ingredients
Preparació
  1. Preescalfa el forn a 200ºC.
     
  2. Talla la barra de pa per la meitat i ho divideixes per la meitat, obtenint un total de 4 trossos.
     
  3. Agafa una safata i posar de base paper de forn. Posar els 4 trossos de pa i afegim una base de salsa de tomàquet. Empolvorem el condiment de pizzes DANI.
     
  4. Obrim les llaunes de tonyina en oli d'oliva DANI i les repartim per tots els trossos de pa. Tallem els tomàquets cherry per la meitat i també els col·loquem a sobre. Afegim mozzarella ratllada a l'gust.
     
  5. Introduïm la safata a forn prèviament escalfat i deixem que es fornegeu durant 10 minuts fins que es dauri el formatge.
     
  6. Serveix els deliciosos paninis casolans i a gaudir.
  • Cantitats
    4
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Mediterrània, Italiana
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    10 minuts
  • Temps total
    20 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats