Els paninis són unes barretes de pa farcides, en aquest cas us anem a ensenyar a preparar uns paninis de tonyina que estan deliciosos!
Ingredients
- Pa baguette (1 barra)
- Pizza condiment DANI
- Salsa de tomàquet
- Mozzarella ratllada (200g)
- Tonyina clara en oli d'oliva DANI (3 llaunes)
- Tomàquets cherry (8 tomàquets)
Preparació
- Preescalfa el forn a 200ºC.
- Talla la barra de pa per la meitat i ho divideixes per la meitat, obtenint un total de 4 trossos.
- Agafa una safata i posar de base paper de forn. Posar els 4 trossos de pa i afegim una base de salsa de tomàquet. Empolvorem el condiment de pizzes DANI.
- Obrim les llaunes de tonyina en oli d'oliva DANI i les repartim per tots els trossos de pa. Tallem els tomàquets cherry per la meitat i també els col·loquem a sobre. Afegim mozzarella ratllada a l'gust.
- Introduïm la safata a forn prèviament escalfat i deixem que es fornegeu durant 10 minuts fins que es dauri el formatge.
- Serveix els deliciosos paninis casolans i a gaudir.
-
Cantitats4
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaMediterrània, Italiana
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat10 minuts
-
Temps total20 minuts