- Llauna de cranc DANI (2 llaunes)
- Llauna de salmó a l'natural DANI (2 llaunes)
- Ous (4 unitats) Maionesa (3 cullerades)
- Pebre vermell mòlt (1 culleradeta)
- Pebre verd mòlt (1 culleradeta)
- Sal (1 culleradeta)
- Suc de llimona (2 culleradetes)
-
Posar una cassola amb aigua, quan estigui bullint coem els 6 ous durant 10 minuts. Se li pot afegir 2 cullerades de sal perquè puguis l'ou amb més facilitat. Quan estiguin els ous fets, els cobrim amb aigua freda, els pelem i els tallem per la meitat. Separarem els rovells per a la preparació de l'farciment.
-
Agafem un bowl i introduïm les llaunes de salmó, cranc, els rovells, la maionesa, el pebre vermell mòlt, el pebre verd mòlt, la sal. el suc de llimona. Amb l'ajuda d'una cullera barrejarem tot bé. La massa ha de quedar moldejable i no molt espessa.
-
Coloraremos el farciment al centre de la clara d'l'ou bullit anteriorment donant una forma arrodonida perquè quedi més bonic i llest per gaudir d'aquest riquíssim mos.
-
Pots posar una branqueta de cebollí per decorar.
-
Cantitats8
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaEuropea, Nord-americana, Llatina, Internacional
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat10 minuts
-
Temps total20 minuts