Ingredients
- 1 ou
- 1 tassa de llet descremada
- 1 tassa d'oli
- 1 llauna de mango en almívar
- 2 tasses de farina de blat
- 3 culleradetes de sucre
- 1 cullerada de pols de coure
- 1 culleradeta de sal
Preparació
En un recipient batrem l'ou. Un cop estigui ben batut, afegirem la llet i l'oli, i seguirem batent fins que estiguin ben barrejats.
En un altre recipient barrejarem els ingredients restants. Aboquem la barreja de llet al centre i remenem suaument, just fins que la barreja de farina estigui humida. La massa ens hauria de quedar grumollosa.
Seguidament engrasarem els motlles per muffins i posarem el forn a 200°C. Amb ajuda d'una cullera col·locarem la massa en els motlles, fins a la vora i els deixarem coure de 25 a 30 minuts o fins que estiguin lleugerament daurats.
-
Tipus de receptaPostre
-
Temps total45 minuts