Magret d'ànec amb salsa de maduixots a les cinc pebres

Ingredients
  • 1 magret d'ànec
  • 200 g de maduixots
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de mòdena
  • Cinc pebres
  • Sal marina
Preparació

Marquem el magret d'ànec amb el ganivet en filets d'uns 2 cm de gruix sense acabar de tallar la peça.

D'altra banda, posem els maduixots en una paella, prèviament tallats a trossets i els cuinem durant 5 minuts. Li afegim un polsim de cinc pebres mòltes i un pessic de sal i ho deixem ofegar uns 5 minuts més. Per acabar la salsa, hi afegim els últims trossets dels maduixots sense cuinar que haurem tallat en trossos més grans i el vinagre de mòdena. Barregem perquè s'impregni el sabor i reservem la salsa en un bol.

En una planxa molt calenta, posem a cuinar el magret d'ànec, el just perquè la part exterior agafi color, sense acabar de coure per dins. Seguidament presentem el magret en un plat i li afegim la salsa, escampem una mica més de pebre per sobre i una mica de sal marina en escates. A punt per menjar.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Carn
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Cinc pebres

Sal marina gruixuda