- 1 magret d'ànec
- 200 g de maduixots
- Oli d'oliva
- Vinagre de mòdena
- Cinc pebres
- Sal marina
Marquem el magret d'ànec amb el ganivet en filets d'uns 2 cm de gruix sense acabar de tallar la peça.
D'altra banda, posem els maduixots en una paella, prèviament tallats a trossets i els cuinem durant 5 minuts. Li afegim un polsim de cinc pebres mòltes i un pessic de sal i ho deixem ofegar uns 5 minuts més. Per acabar la salsa, hi afegim els últims trossets dels maduixots sense cuinar que haurem tallat en trossos més grans i el vinagre de mòdena. Barregem perquè s'impregni el sabor i reservem la salsa en un bol.
En una planxa molt calenta, posem a cuinar el magret d'ànec, el just perquè la part exterior agafi color, sense acabar de coure per dins. Seguidament presentem el magret en un plat i li afegim la salsa, escampem una mica més de pebre per sobre i una mica de sal marina en escates. A punt per menjar.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts