Lluç a la catalana

Ingredients
  • 1 lluç
  • ½ l de nata
  • Assaonador llimona i pebre
  • 8 ametlles torrades
  • Sal
Preparació

Rentem i traiem les espines del lluç i el partim en 4 lloms bonics. Macerem aquests lloms amb la sal i el condiment llimona i pebre.

Seguidament posem el lluç en una font de forn amb la nata i les ametlles torrades (prèviament picades) per sobre i ho posem al forn preescalfat a 200 ºC durant 15 minuts.

Un cop rostit, li donem 5 minuts més dins del forn però només perquè es gratini i agafi color. Podem servir-lo acompanyat d'unes tires de carbassó bullides o qualsevol verdura al vapor.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps total
    1 hora
Encara sense vots

Productes relacionats

Llimona i pebre negre

Sal blau de Persia

Sal marina amb llimona