Llom als cinc pebres

Ingredients
  • 1 medalló de llom
  • 200 g de fons de carn
  • 100 g de nata
  • 20 cl de whisky
  • Mantega
  • 5 pebrots del padró
  • Cinc pebres
  • Sal
Preparació

Segellem el llom en una paella per les dues bandes i ho assaonem amb un polsim de cinc pebres juntament amb 20cl de whisky. Deixem coure tot fins a reduir i evaporar l'alcohol. Un cop reduït hi afegim la nata i baixem el foc. Mantenim la temperatura fins que la nata redueixi i ens quedi un aspecte dens.

Presentem el llom en un plat fons, recobrint amb la salsa reduïda i afegim grans de pebres sense moldre. Podem acompanyar aquest plat amb uns pebrots del Padró i una mica de bitxo mòlt per potenciar el sabor.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    1 hora
Encara sense vots

Productes relacionats

Cinc pebres

Sal marina gruixuda