Ingredients
- 1 ou
- 1 tomàquet picat
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- 1 llauna de sardines o sardinetes en oli d'oliva
- 1 cullerada de julivert mòlt
- 1 culleradeta d'al
- ½ de tassa de pa ratllat
- ½ Ceba granulada
Preparació
En primer lloc, vam treure l'excés d'oli de la llauna i retirem qualsevol possible canyella que puguem trobar a les sardines. Les posem en un bol i les esmicolem amb les mans.
A continuació, afegim l'all i el julivert mòlts, juntament amb el tomàquet ben picat i la ceba. Afegim l'ou, sal i pebre al gust, i triturem amb una forquilla.
Després barrejar-ho tot molt bé, posem al bol el pa ratllat per començar a pastar fins que quedi una massa compacta i modelable. Per aconseguir la consistència correcta, podem afegir més pa ratllat si fos necessari.
Ara sí! Ja podem donar forma a les nostres hamburgueses i fregir-les en oli fins que quedin daurades. Finalment, les acompanyem amb arròs, pèsols o el que més li agradi a cadascun i ja estarien!
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts