Hamburguesa de sardinetes

Ingredients
Preparació

En primer lloc, vam treure l'excés d'oli de la llauna i retirem qualsevol possible canyella que puguem trobar a les sardines. Les posem en un bol i les esmicolem amb les mans.

A continuació, afegim l'all i el julivert mòlts, juntament amb el tomàquet ben picat i la ceba. Afegim l'ou, sal i pebre al gust, i triturem amb una forquilla.

Després barrejar-ho tot molt bé, posem al bol el pa ratllat per començar a pastar fins que quedi una massa compacta i modelable. Per aconseguir la consistència correcta, podem afegir més pa ratllat si fos necessari.

Ara sí! Ja podem donar forma a les nostres hamburgueses i fregir-les en oli fins que quedin daurades. Finalment, les acompanyem amb arròs, pèsols o el que més li agradi a cadascun i ja estarien!

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

All i julivert

Mix pebres amb sal marina

Sardines

Sardinetes