Ingredients
- 1 llauna de papaia
- 134 g de llet sencera
- 100 g de nata
- 83 g de llet en pols desnatada
- 150 g de dextrosa
- 25 g de sucre
- 6 g de lecitina de soja triturada
Preparació
En una cassola barregem la llet sencera i en pols, la nata, la dextrosa, el sucre i la lecitina de soja. Anem escalfant i remenant la barreja a foc suau perquè no arribi a bullir fins aconseguir que es dissolgui i es barregin tots els ingredients per igual. Un cop estigui ben barrejat, afegim la papaia a daus i ho triturem tot en la mateixa cassola.
Col·loquem la barreja en un recipient tapat a la nevera, i anem remenant cada 30 minuts per homogeneïtzar la mescla. Un cop comenci a quallar, ho passem una última vegada per la batedora i ho emmagatzemem al congelador un mínim de 4 hores. Per presentar aquest gelat, el traurem del congelador uns 15 minuts abans de servir-lo.
-
Tipus de receptaPostre