Filet al pebre verd

Ingredients
  • 4 filets
  • 60 g de mantega
  • 1 ceba
  • 2 cullerades de vi blanc sec
  • 50 g de pebre verd hidratat
  • 1 tassa de brou
  • Sal
Preparació

Per començar, pelarem i picarem la ceba i col·locarem la meitat de la mantega en un recipient juntament amb la ceba.

Tapem el bol amb plàstic adherent i li fem unes petites perforacions perquè, al posar-lo al microones, l'aire pugui sortir. El cuinarem al microones a potència màxima per espai de 4 minuts i el reservarem sense destapar.

Alhora, preescalfarem el forn i posarem a enfornar la mantega juntament amb els filets durant 5 minuts a temperatura mitjana. Extraiem i salem els filets, col·locant-los entre dos plats perquè deixin anar el seu suc, per després afegir-lo a la ceba juntament amb el vi blanc i els grans de pebre verd.

Tornem a posar al microones el contingut del bol durant 2 minuts i un cop cuit ho passarem pel colador xinès. Afegim més grans de pebre verd i aboquem la barreja sobre els filets.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    1 hora
Encara sense vots

Productes relacionats

Sal marina gruixuda