- 4 filets
- 60 g de mantega
- 1 ceba
- 2 cullerades de vi blanc sec
- 50 g de pebre verd hidratat
- 1 tassa de brou
- Sal
Per començar, pelarem i picarem la ceba i col·locarem la meitat de la mantega en un recipient juntament amb la ceba.
Tapem el bol amb plàstic adherent i li fem unes petites perforacions perquè, al posar-lo al microones, l'aire pugui sortir. El cuinarem al microones a potència màxima per espai de 4 minuts i el reservarem sense destapar.
Alhora, preescalfarem el forn i posarem a enfornar la mantega juntament amb els filets durant 5 minuts a temperatura mitjana. Extraiem i salem els filets, col·locant-los entre dos plats perquè deixin anar el seu suc, per després afegir-lo a la ceba juntament amb el vi blanc i els grans de pebre verd.
Tornem a posar al microones el contingut del bol durant 2 minuts i un cop cuit ho passarem pel colador xinès. Afegim més grans de pebre verd i aboquem la barreja sobre els filets.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora