Ingredients
- Fajitas de farina de blat (8)
- Pits de pollastre (2)
- Pebrot vermell (1)
- Pebrot verd (1)
- Ceba (1)
- Agua (1 rajolí)
- Assaonador sabor Mèxic
- Sal
Preparació
Si et donem a triar entre cuinar pollastre o gaudir preparant aquestes
fajitas, què prefereixes? Com segur que compartim la resposta (la segona, és clar), només ens queda compartir la recepta. Tota teva!
- Tallem les verdures en tires. En una paella, les tirem perquè després sigui més fàcil emplenar la fajita.
- Afegim una mica de sal, a l'gust. Afegim el pollastre i seguim cuinant durant uns 5 minuts. ¡A més és molt ràpid!
- Ara, un rajolí d'aigua i mooolt condiment gust Mèxic. Ah, ¿Que encara no el tens? Doncs fes clic aquí i que no falti en el teu rebost.
- Quan s'evapori l'aigua, quedarà una salseta espectacular. Podem acompanyar-lo amb una mica de formatge ratllat i guacamole.
- Ets molt atrevit? Llavors prova amb una salsa picant. A partir d'ara, les fajitas seran el plat típic de la cuina mexicana ... i de casa teva!
-
Cantitatsper a 4 personas
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Tipus de cuinaMexicana
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat25 minuts
-
Temps total35 minuts