Entrecot al pebre rosa

Ingredients
  • 750 g d'entrecot de llom
  • Oli d'oliva
  • ½ tassa de vi blanc
  • 1/3 de nata líquida
  • Pebre rosa
  • Sal
Preparació

Untem els filets amb una mica d'oli i els cuinem en una paella a foc fort, donant-los el punt que més ens agradi. Reservem els filets en una font, a la calor.

Afegim el vi a la paella, raspant amb una cullera de fusta el fons de la paella, i coem a foc viu 2-3 minuts, afegim la nata, la sal i el pebre en gra.

Remenem i en quant espesseixi una mica, servim els filets amb la salsa i podem acompanyar-los de patates o qualsevol verdura a la planxa.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

Sal marina amb caiena

Sal marina gruixuda