- 1 llauna de mango en almívar
- 1 llauna de llet condensada
- 1 paquet de gelatina de mango gran
- 100 g de maduixes
Prepararem la gelatina com diu el paquet, i abans de refredar-la, la dividirem en tres recipients. En el primer la barrejarem amb uns trossos grans de mango, a l'altre li afegirem unes maduixes liquades. I el tercer el barrejarem amb la llet condensada.
Abans que s'assenti la gelatina, en un bol gran col·locarem primer la gelatina de maduixa, amb molt de compte, a sobre abocarem la gelatina de llet i finalment la gelatina de mango. Si veiéssim que les gelatines se'ns barregen, entre capa i capa col·locarem el recipient a la nevera 15 minuts perquè s'assenti la gelatina mentre que els altres els reservem a temperatura ambient. Un cop fetes les capes, ho guardarem a la nevera un mínim de 3 hores. A l'hora de servir, podem posar-li uns trossos de maduixa o mango a sobre per decorar.
-
Tipus de receptaPostre
-
Temps de preparació30 minuts
-
Temps de cuinat3 hores 30 minuts
-
Temps total4 hores