Dolç de mango

Ingredients
  • 1 llauna de mango en almívar
  • 1 llauna de llet condensada
  • 1 paquet de gelatina de mango gran
  • 100 g de maduixes
Preparació

Prepararem la gelatina com diu el paquet, i abans de refredar-la, la dividirem en tres recipients. En el primer la barrejarem amb uns trossos grans de mango, a l'altre li afegirem unes maduixes liquades. I el tercer el barrejarem amb la llet condensada.

Abans que s'assenti la gelatina, en un bol gran col·locarem primer la gelatina de maduixa, amb molt de compte, a sobre abocarem la gelatina de llet i finalment la gelatina de mango. Si veiéssim que les gelatines se'ns barregen, entre capa i capa col·locarem el recipient a la nevera 15 minuts perquè s'assenti la gelatina mentre que els altres els reservem a temperatura ambient. Un cop fetes les capes, ho guardarem a la nevera un mínim de 3 hores. A l'hora de servir, podem posar-li uns trossos de maduixa o mango a sobre per decorar.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Per l'estiu
    Dolç
  • Temps de preparació
    30 minuts
  • Temps de cuinat
    3 hores 30 minuts
  • Temps total
    4 hores
Encara sense vots

Productes relacionats