Ingredients
- Oli d’oliva
- Albergínia (1)
- Carbassó (1)
- Ceba (1)
- Cuscús BIO Dani (150g)
- Pebre picat de Caienna (1 culleradeta)
- Cúrcuma mòlta (1 culleradeta)
- Calamar amb la seva tinta (1 llauna)
- Cinc pebres condiment
- Sal
Preparació
Primer, vam preparar el cous cous i partim l'albergínia i el carbassó a trossos molt petits. Els deixem fregint a poc a poc i apartem. Mentrestant, fem el cous cous
amb aigua molt calenta. Afegim una culleradeta de caiena i una altra de cúrcuma. Remenem bé i incorporem la verdura.
A continuació, fregim la ceba en una paella amb una mica d'oli, sal i uns grans de cinc pebres mòlts. Afegim el cous cous i, finalment, els calamars en la seva tinta.
Barregem tot, donem unes voltes a foc lent i ... ja la tenim!
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts