- 500 g de filets de llenguado
- 1 kg de coliflor
- 1 bròquil
- 3 cebes
- Salsa de soja
- 1 cullerada de farina
- 2 cullerades d'oli
- ½ litre de crema de llet agra
- Formatge per fondre
- Assaonador Thailandia
Després de tallar la base, traiem les fulles exteriors de la col; agafem les més boniques, les rentem i blanquegem durant uns minuts en aigua bullint i lleugerament salada, juntament amb el bròquil prèviament tallat a trossets. Les escorrem i les deixem assecar.
Tallem a trossos les cebes prèviament bullides, les passem pel passapurés, i ho barregem amb 2 cullerades de l'assaonador Tailàndia, l'oli i la farina fins a obtenir una crema homogènia, més aviat densa.
Barregem la salsa de soja amb 2 cullerades del preparat gust Tailàndia, pintem els filets de llenguado amb la barreja i els col·loquem en un plat fons perquè reposin una mitja hora.
Col·loquem els filets de llenguado en una font per forn, i estenem una cullerada de la crema sobre cada filet de llenguado; els cubrim amb la crema de llet agra i el bròquil fins que quedin coberts fins a la meitat de l'alçada i els empolvorem amb el formatge.
Posem al forn el nostre plat, a 170 ºC durant 30 minuts perquè es dauri el formatge i el servim ben calent.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora 30 minuts