Ingredients
- 4 patates
- 150 g de formatge crema
- 1/2 tassa de crema agra
- 1 ceba
- 1/2 culleradeta de sal d'all
- 1/2 tassa de formatge cheddar ratllat
- 1 tomàquet
Preparació
Tallem les patates a trossos grans i les col·loquem en una cassola mitjana. Afegim la suficient aigua perquè ens cobreixi completament les patates i les cuinem a foc mitjà-alt fins que les patates estiguin tendres, al voltant de 15 minuts.
Escorrem i preparem el puré en la mateixa cassola, reservant algunes patates en un plat. Anem preescalfant el forn a 200ºC.
A la cassola hi afegim el formatge en crema i la crema agra i ho batem tot fins aconseguir una crema uniforme i li incorporem la ceba (prèviament ratllada) i la sal d'all. Posem les patates que hem reservat abans en una font per coure i les cobrim amb el puré de patates. Empolvorem amb formatge cheddar i el posem al forn 20 minuts o fins que el formatge ens quedi torrat.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total45 minuts