Ingredients
- 1 bossa de barreja d'amanida
- 100 g de xampinyons
- 150 g de margarina
- 1 aranja rosa
- 1 culleradeta de mostassa
- 2 culleradetes de pebre verd mòlt
- 1 cogombre
- 2 raves
- Edulcorant líquid
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
Netegem la barreja d'amanida i la tallem. Netegem també els xampinyons, el cogombre, els raves i els tallem tot a rodanxes.
Seguidament pelem l'aranja eliminant la seva banda blanca i la tallem a grills. Amb la resta de la polpa recuperem el suc i el reservem. Prepararem la vinagreta barrejant el suc d'aranja, la mostassa, una mica de sal, pebre verd, edulcorant i l'oli. Un cop la salsa estigui ben lligada, amanirem l'amanida prèviament preparada en un bol.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total45 minuts