Amanida de pollastre i papaia

Ingredients
  • 2 Filets de pollastre
  • 1 llauna de papaia
  • 2 tomàquets
  • 1 escarola
  • 1/2 pebrot vermell
  • Vinagre de mòdena
  • Oli d'oliva
  • Assaonador llimona i pebre negre
  • Sal
Preparació

Escalfem la planxa per fer els filets de pollastre assaonats amb la llimona i pebre negre de 3 a 4 minuts per cada costat. Un cop comencin a daurar-se, els tallem a daus petits i els reservem.

Mentre es refreda el pollastre, rentem l'escarola, la escorrem i la tallem a trossos, rentem i tallem a grills els tomàquets, el pebrot i la papaia. En una font, barregem tots els ingredients, i els amanim amb l'oli i el vinagre. Finalment, salpebrem al gust.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Carn
    Ensalades
  • Temps total
    20 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Llimona i pebre negre

Sal marina amb llimona