Amanida de peres i comí

Ingredients
  • 100 g de brots de ruca
  • 150 g de formatge Fontina
  • 150 g de formatge sard
  • 2 peres
  • 100 g de nous
  • 1 llimona
  • Llavors de comí
  • Vinagre balsàmic
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

Primer de tot rentem i assequem la ruca per reservar-la. D'altra banda, rentem les peres, traiem les llavors i les tallem a làmines. Les col·loquem en un bol i les ruixem amb el suc d'una llimona. Tallem a daus els dos tipus de formatges i piquem un grapat de nous.

Per a la salsa fem una vinagreta amb l'oli d'oliva i el vinagre balsàmic, les nous picades, sal, pebre i comí. En un recipient ampli barregem la ruca, les peres i els formatges i just abans de servir ho amanim amb la salsa de comí.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Ensalades
    Vegetals i llegums
    Vegetariana
  • Temps total
    20 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sal marina gruixuda