Història
1946
Daniel Sánchez Simón s'inicia com a representat de espècies i conserves.
1965
Daniel Sánchez-Llibre s'incorpora al món laboral de la mà del seu pare.
1970
Abandonem la representació de les espècies i passem a ser envasadors. La marca amb la qual des de llavors envasem és "DS". Actualment encara existeix.
1970
Neix una petita empresa a Vilassar de Mar, Daniel Sánchez S.A.
1975
Iniciem la importació de conserves.
És en aquest any quan vam realitzar la primera importació de Pinya en almívar procedent de Tailàndia sota la marca "DS".
1985
Gradualment fins a 1985 anem abandonant totes les representacions.
Adquirim la marca Dani.
1987
A partir d'aquest moment, només ens centrem en la marca Dani.
1989
L'afany de creixement implica l'obertura d'una fàbrica pròpia a Xile, concretament a Ancud, poble pertanyent a l'illa de Chiloé.
Especialització en productes com: Cloïsses, navalles, navajuelas, taques, musclos i cargols de mar.
1994
Busquem altres mercats potencials de matèria primera. Inaugurem una nova planta de producció de marisc a la Xina (Joint Venture amb la República Xina). En ella produïm el marisc en conserva per excel·lència: la cloïssa.
1997
Bloqueig d'exportacions des de la Xina a la UE fins al dia d'avui. El bloqueig implica la realització d'aliances d'empreses amb altres empreses per dur a terme la importació de l'espàrrec blanc.
1999
Gairebé copant el mercat espanyol, ens endinsem en 1999 amb l'obertura d'una nova fàbrica, aquest cop a Carnota, població que pertany a la Corunya, Galícia.
Especialització en productes com: Musclos, pops, calamars, tonyina clara, gambes, surimi d'angules, escopinyes, etc.
2000
Distribucions Vilassar, S.A. passa a denominar-se Conserves Dani, S.A.U. pel fet que actualment la nostra empresa és fabricant.
2002
Inauguració d'una nova planta de processament de marisc (Dani Foods, Ltd.). En aquest cas les escopinyes. Situem Conserves Dani com la primera empresa espanyola a endinsar-se en territori britànic realitzant aquesta inversió.
2004
Inauguració d'una nova planta de cocció d'escopinyes a Gal·les (Selwyn 's Ltd), Regne Unit.
Estudis (IRI) ens revelen que Dani és líder del mercat d'escopinyes amb una quota del 50%, tant en volum com en valor.
2009
Inauguració d'una LÍNIA DE CONGELAT DE MARISC a la planta de Xile.
Especialització en congelats com: Cloïssa juliana (en carn i amb petxina) (Tawera Gayi), musclos (en carn, mitja petxina i sucós) (Mytilus Chilensis).
2010
Adquisició d'una planta de cocció d'escopinyes a Anglaterra (Cardium shellfish, Ltd.) juntament amb els seus dos vaixells pesquers.
2011
Adquisició d'una empresa a Anglaterra, Trevor Lineham shellfish, Ltd. juntament amb el seu vaixell de pesca de escopinya.
2014
Ampliem la sala d'envasat d'espècies amb nova tecnologia, robots de paletitzat i des-paletitzat ... per satisfer les demandes nacionals i la creixent exportació.
2014
Adquisició d'un nou vaixell pesquer (Renown Fisheries, Ltd) al Regne Unit.
2015
Implantem a Galícia una nova cocció al vapor, el que permet mantenir tot el sabor del producte.
2017
Nova línia de producció de sardines a Galicia.
2018
Per suplir la gran demanda de les exportacions vam adquirir una nova línia per espècies per al sector retail. Una línia d'alta velocitat de producció amb les últimes tecnologies d'envasament.
2020
Celebrem el 50 aniversari. Gràcies a la confiança dels nostres clients i el esforç del nostre equip humà hem crescut i ara som una empresa present en més de 40 països. En 50 anys ens hem consolidat en el mercat i som una empresa de referencia en el sector. Gràcies a tots el que ho heu pogut fer possible.
2021
Muntem un magatzem compacte Shuttle, amb un augment de la capacitat de magatzem de 1471 buits al mateix espai. Amb aquest tipus d'emmagatzematge s'aconsegueix eliminar els passadissos per la qual cosa s'acaba aprofitant millor la superfície i l'espai total d'emmagatzematge.